Peakfresh

Peakfresh is een revolutionaire verpakkingssoort, waarmee groenten en fruit vele malen langer houdbaar zijn dan normaal. Bijna alle soorten groente kunnen verpakt worden in Peakfresh, in grote zakken of palletcovers. Freeland is de enige leverancier in Europa die sla in Peakfresh-verpakkingen mag leveren. We hebben het exclusieve recht voor Europa om sla in deze revolutionaire verpakking te leveren.

Het lijkt ongelooflijk, maar met Peakfresh blijft ijsbergsla langer dan 40 dagen vers. En dat biedt zeer veel mogelijkheden. De Peakfresh-techniek werkt met behulp van mineralen die aan de plastic verpakkingen worden toegevoegd. Eenvoudig gezegd stemmen deze mineralen zich af op het product dat in de verpakking zit. Daardoor wordt de houdbaarheid van de groente minimaal verdubbeld.

Deze innovatieve manier van verpakken zal volgens ons een ware revolutie teweegbrengen. Vooral als het gaat om de export naar verre bestemmingen, zoals bijvoorbeeld de Canarische Eilanden of Dubai. IJsbergsla in een Peakfresh-verpakking blijft ruim 40 dagen vers. Daardoor zijn goedkopere manieren van transport mogelijk, zoals bijvoorbeeld zeevracht. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en is ook nog eens beter voor het milieu.

Supermarkten
Ook supermarkten zullen de voordelen van Peakfresh binnenkort ervaren. Normaal gesproken moeten supermarkten 20 procent van hun handel wegdoen omdat het niet meer vers is. Met Peakfresh blijven de producten na ruim een maand nog supervers. Daardoor kunnen mensen nog langer genieten van onze ijsbergsla.

Meer weten
Wilt u meer weten over Peakfresh en de verschillende mogelijkheden? Belt u dan met het Sales team. Op verzoek kunnen we u het volledige Peakfresh-testrapport sturen met daarin alle resultaten van het onderzoek naar Peakfresh zoals dat is gedaan door Life Sciences en de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. 

 

Peakfresh

Freeland B.V.
Nijbracht 126
7821 CE Emmen
The Netherlands

Tel: +31 591 670570
Fax: +31 591 670579
E-mail: info@freeland.nl

BTW: NL808412000B01
EORI: NL808411950
KVK: 01082378
BIC: RABO NL 2 U
IBAN: NL80RABO0349621535