Over Freeland

Freeland werkt met tuinders in binnen- en buitenland. Tuinders uit ons Europese netwerk zorgen voor een goed en veilig product. Met een hecht team belevert Freeland elke dag vele klanten kris kras door Europa. Klanten van Freeland bevinden zich in het supermarktkanaal, groothandel en verwerkende industrie. Tuindersorganisaties zijn bij Freeland niet alleen leverancier maar ook vaak klant.

Er is bewust gekozen voor de strategie om de lijn tussen tuinder en klant zo kort mogelijk te houden: ketenintegratie op zijn best. Dit biedt voor de klant vele voordelen. Er wordt vers geproduceerd volgens specificaties zoals de klant die wenst. Er wordt niet onnodig geladen en gelost, dit leidt alleen maar tot kwaliteitsverlies. Vaste relaties zijn een belangrijk onderdeel van het succes!

In de loop der jaren is Freeland voor de producten ijsbergsla, broccoli, uien en bloemkool een belangrijke speler in Europa geworden. We streven er elke dag naar om het beste voor onze klant te doen. Door het hechte team en verstand van zaken is Freeland een flexibele en betrouwbare leverancier!

Voedselveiligheid is en wordt in de toekomst steeds belangrijker. Freeland is SKAL gecertificeerd en werken we met tuinders die GlobalGap gecertificeerd zijn. Bovendien zijn we aangesloten bij Food Compass. Door de producten op de juiste manier te verpakken, te etiketteren en te verwerken wordt de voedselveiligheid gegarandeerd. Tracking en tracing is dan eenvoudig en de gewoonste zaak. 

Bij Freeland weten we hoe het werkt: betrouwbaarheid, eerlijkheid en het geven van goede marktinformatie, daar staan we voor!

team

Freeland B.V.
Nijbracht 126
7821 CE Emmen
The Netherlands

Tel: +31 591 670570
Fax: +31 591 670579
E-mail: info@freeland.nl

BTW: NL808412000B01
EORI: NL808411950
KVK: 01082378
BIC: RABO NL 2 U
IBAN: NL80RABO0349621535