Langer vers met Peakfresh

Peakfresh is een revolutionaire verpakkingssoort, waarmee groenten en fruit vele malen langer houdbaar zijn dan normaal. Bijna alle soorten groente kunnen verpakt worden in Peakfresh, in grote zakken of palletcovers. Freeland is de enige leverancier in Europa die sla in Peakfresh-verpakkingen mag leveren. We hebben het exclusieve recht voor Europa om sla in deze revolutionaire verpakking te leveren.

Het lijkt ongelooflijk, maar met Peakfresh blijft ijsbergsla langer dan 40 dagen vers. En dat biedt zeer veel mogelijkheden. De Peakfresh-techniek werkt met behulp van mineralen die aan de plastic verpakkingen worden toegevoegd. Eenvoudig gezegd stemmen deze mineralen zich af op het product dat in de verpakking zit. Daardoor wordt de houdbaarheid van de groente minimaal verdubbeld.

Deze innovatieve manier van verpakken zal volgens ons een ware revolutie teweegbrengen. Vooral als het gaat om de export naar verre bestemmingen, zoals bijvoorbeeld de Canarische Eilanden of Dubai. IJsbergsla in een Peakfresh-verpakking blijft ruim 40 dagen vers. Daardoor zijn goedkopere manieren van transport mogelijk, zoals bijvoorbeeld zeevracht. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en is ook nog eens beter voor het milieu.

Supermarkten
Ook supermarkten zullen de voordelen van Peakfresh binnenkort ervaren. Normaal gesproken moeten supermarkten 20 procent van hun handel wegdoen omdat het niet meer vers is. Met Peakfresh blijven de producten na ruim een maand nog supervers. Daardoor kunnen mensen nog langer genieten van onze ijsbergsla.

Meer weten
Wilt u meer weten over Peakfresh en de verschillende mogelijkheden? Op onze website vindt u meer informatie. Verder kunt u op onze site het volledige Peakfresh-testrapport lezen met daarin alle resultaten van het onderzoek naar Peakfresh zoals dat is gedaan door Life Sciences en de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. 


Langer vers met Peakfresh
Langer vers met Peakfresh

Langer vers met Peakfresh

Peakfresh is een revolutionaire verpakkingssoort, waarmee groenten en fruit vele malen langer houdbaar zijn dan normaal. Bijna alle soorten groente kunnen verpakt worden in Peakfresh, in grote zakken of palletcovers.
Lees meer »
Nieuwe certificering voor Freeland

Nieuwe certificering voor Freeland

Freeland is al jarenlang HACCP gecertificeerd. Omdat deze certificering niet meer ondersteund wordt door supermarkten gaan we over op IFS Broker certificering.
Lees meer »
Sla, sla en nog eens sla

Sla, sla en nog eens sla

Het aantal slasoorten neemt de laatste jaren enorm toe. Voor veel mensen is het lastig om al die soorten uit elkaar te houden. In het onderstaande overzicht ziet u een aantal soorten sla die Freeland kan leveren.
Lees meer »

Freeland B.V.
Nijbracht 126
7821 CE Emmen
The Netherlands

Tel: +31 591 670570
Fax: +31 591 670579
E-mail: info@freeland.nl

BTW: NL808412000B01
EORI: NL808411950
KVK: 01082378
Bank: EUR 34.96.21.535 (Rabobank)
IBAN: NL80RABO0349621535